HOMEOPATSKI CENTAR DYNAMIS

Reč osnivača

Internationale certificate 2011-2015 (Centrum voor Klassieke Homeopathie) Belgium
Certificate of participation (Homeopathic Research Charities) from India

Ova priča počinje kao i većina njih, u jednom sasvim običnom danu, koji vodi u novo razmišljanje i otvara nova životna vrata. Još jedno bolno jutro, kao i svake godine ista priča: “sada ću zbog bola u grlu opet popiti dve kutije antibiotika i znam da će se vratiti kao i unazad 15 godina”. Uvek ista priča, uvek začaran krug u kojem je isto rešenje, bez ikakvog napretka. Zar je moguće da ne postoji neki jednostavniji način?

Nisam ništa drugačija bila od onih koji su hteli da se izbore za sebe i nađu rešenje kako biti zdrav. Buntovna i besna na samu sebe, pa i na medicinu koja više ne daje rešenje, odlučila sam da ne popijem nijedan lek. Traženje me je odvelo na put homeopatije za koju nikada nisam ni razmišljala da ću i sama, nakon prve primene, krenuti da se interesujem. Iskreno, nisam ni znala šta je to, niti kako funkcioniše, znala sam samo da je vreme da budem zdrava i slobodna. Nakon dve godine primene homeopatije i uspešno lečenih kako upale grla, tako i glavobolja koje su bile sastavni deo moga života, tada već na trećoj godini Pravnog fakulteta, odlučujem se za studije koje će mi dati odgovore na mnoga tadašnja pitanja. Uporedno sa Pravnim fakultetom započinjem putovanje kroz homeopatiju. Već nakon godinu dana studiranja homeopatije dobijam priliku da odem u Indiju na homepatski fakultet, čiji je inicijator dr. Rajan Sankaran. Indija mi daje odgovore na pitanja koja nisam morala ni da postavim, jednostavno su bili ispred mene i ono što je postalo najbolje jeste da sam krenula da ih živim.

Povratkom iz Indije, diplomiram pravo i odlazim da radim sa advokatom koji je u to vreme shvatio da imam još jedno interesovanje i davao mi dovoljno vremena da se usmerim i ka tome. Tada već na 3. godini homeopatskog fakulteta počinjem da pišem predavanja i izučavam lekove koje tadašnja Belgijska škola nudi kao mogućnost. Zahvaljujući Indiji, koja je u svemu bila otvorenija i dala mi odgovore, počinjem rad sa pacijentima i pre završetka homeopatskih studija.

Svesna i ne tako zadovoljna onim što sam dobijala van Indije, odlučujem se da napravim svoj tim, tim ljudi koji će uspeti da dovede pravu homeopatiju bez bojaznosti i upoznati ljude sa tada još “novom” alternativnom medicinom.

Zahvaljujući ovom timu i zadovoljnim pacijentima ove godine osnivamo Homeopatski centar “Dynamis”, u nadi da ćemo mnoga lica moći nasmejati i otvoriti im vrata koja će ih odvesti na put slobode, jer put slobode počinje onog trenutka kada postajemo oslobođeni simptoma bolesti, bez obzira bili oni fizički, emotivni ili mentalni.

Internationale certificate 2011-2015 (Centrum voor Klassieke Homeopathie) Belgium
Certificate of participation (Homeopathic Research Charities) from India
Trenutno nastavlja studije na Farmaceutskom fakultetu, smer terapeut

Naš tim je sastavljan isključivo sa ciljem lakšeg funkcionisanja i izlečenja pacijenata. Ovom prilikom pacijentu je omogućena saradnja sa svim ili pojedinačnim članovima tima. Takođe, pacijent već na drugoj kontroli ima priliku, ukoliko nije zadovoljan reakcijama na homeopatsku terapiju, da izabere još jednog ili dva člana tima od kojih je jedan obavezan - Jasmina Ore, te da ukoliko je potrebno, dobije novo mišljenje tima i novu terapiju.

  1. Jasmina Ore
  2. Biljana Ore
  3. Elizabeta Ćirić
  4. Mirjana Medić
  5. Mirela Komnenović

Sve informacije o članovima tima možete dobiti na kontakt telefon.